Helpen-begeleiden-snel-afvallen-Endovelicus-dieet
Begeleiding op maat tijdens uw Endovelicus dieet en stabilisatie programma.
Het Endovelicus dieet en stabilisatie programma is een op maat gemaakt individueel dieet programma. Begeleiding is dan geheel individueel en op wens hoe u begeleidt wenst te worden.
Vervolg.. Begeleiding op maat...
Ieder mens is uniek en heeft andere behoeftes. Wekelijks contact mogelijk. Een ander wil liever het programma, gedeeltelijk zelfstandig doen. Wij zullen rekening houden, met uw wensen en voor u klaar staan.
Klik Hier
Vervolg...Begeleiding op maat
Contact kan op locatie of bij u thuis. Via de telefoon of mail. Ook hierin houden wij rekening met uw wensen. Wij streven ernaar dat iedereen, met succes het Endovelicus dieet programma afrond. En dat u uw leven lang op gewicht blijft. Blijvend Gezond, Slank en Energiek !!
Klik Hier
Contact dagen
Tussen door vaak om de 2 weken, de mogelijkheid om te wegen en te meten. Eventueel op locatie of bij u thuis.
De wetenschappelijke ontdekking, hormonen en overgewicht is bewezen.Stress, overgang, narcose, overmatig medicatie gebruik, zwangerschap en ongezond eten. Veroorzaken o.a een disbalans in de hormoon huishouding.
Klik Hier
Snel-afvallen-gezond-eten-Contact-Endovelicus-dieey
Vrijblijvend gratis consult
Bent u benieuwd naar het Endovelicus dieet programma, wilt u er meer over weten? Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gratis consult. Bellen of een Whatsapp bericht sturen kan ook via icoon rechts onderin.
Sluit Menu