Helpen-begeleiden-snel-afvallen-Endovelicus-dieet

Begeleiding op maat tijdens uw Endovelicus dieet en stabilisatie programma.

​Het Endovelicus dieet en stabilisatie programma is een op maat gemaakt individueel dieet programma. Begeleiding is dan geheel individueel en op wens hoe u begeleidt wenst te worden.Ieder mens is uniek en heeft andere behoeftes. Wekelijks contact mogelijk. Een ander wil liever het programma, gedeeltelijk zelfstandig doen.

Wij zullen rekening houden, met uw wensen en voor u klaar staan. Uw consulente zal u ook ondersteunen met recepten. Zodat u lekker en gevarieerd eet elke dag. Stabilisatie periode is in het begin even een gepuzzel. Maar wel echt leuk om te ervaren, dat je lichaam zoveel mag en kan eten. Ook hierin zal uw consulente u begeleiden.

 

Contact dagen; Intake gesprek, uitlevering programma’s, afsluitend gesprek & tussendoor wegen

Contact kan op locatie of bij u thuis. Via de telefoon of mail. Ook hierin houden wij rekening met uw wensen.

Wij streven ernaar dat iedereen, met succes het Endovelicus dieet programma afrond. En dat u uw leven lang op gewicht blijft.
Blijvend Gezond, Slank en Energiek !!

Tussen door vaak om de 2 weken, de mogelijkheid om te wegen en te meten. Eventueel op locatie of bij u thuis. Mocht u tussendoor vragen hebben. Bellen +31631915863 of mailen, geen probleem.

 

Snel-afvallen-gezond-eten-Contact-Endovelicus-dieey

Vrijblijvend gratis consult

Bent u benieuwd naar het Endovelicus dieet programma, wilt u er meer over weten? Vul ons Contactformulier in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gratis consult.

Bellen +31631915863 of een Whatsapp bericht sturen kan ook via icoon rechts onderin.

Sluit Menu