Gezond afvallen en hormonen in balans, dit wens ik voor iedereen!
Vanuit mijn positieve ervaringen, hernieuwde energie en weer op gewicht na al die jaren. Is het mijn missie. Om jong en oud te helpen bij hun overgewicht. Gezond afvallen doordat de hormonen weer in balans zijn, dit wens ik voor iedereen. Mijn naam is Ariena van der Ree. Moeder van 3 dochters en oma van 7 kleinkinderen. Oprichter Endovelicus dieet en stabilisatie programma. Voorheen begonnen onder de naam mijnlaatsedieet en TLC.
Fantastische ervaring.. De kilo's vlogen ervan af..
Mijn zoektocht naar gezond afvallen heeft 27 jaar geduurd. Vermoeidheid, hoge bloeddruk en cholesterol. Veel medicatie en 106 kilo, beheerste mijn leven. Endovelicus dieet heeft mijn leven drastisch veranderd. Na een bloedonderzoek kreeg ik een medisch uitgebalanceerd dieet programma. Met als resultaat in 4 maanden 32 kilo lichter. Gezond, hormonaal weer in balans, veel energie en mijn medicijnen waren niet meer nodig.
Wetenschappelijk onderzoek
25 jaar geleden is door een groep artsen en wetenschappers. Een international langdurig onderzoek gestart, naar gezondheid, overgewicht en zwaarlijvigheid. Dit leidde tot opmerkelijke conclusies.
"Overgewicht en zwaarlijvigheid is een ziekte. Een stofwisseling probleem, dat voortkomt uit een disbalans in de hormoon huishouding".
Vervolg.. Wetenschappelijk onderzoek
Stress, narcose, medicatie, overgang, zwangerschap en o.a. ongezond eten kunnen een disbalans van hormonen veroorzaken. Belangrijkste oorzaken overgewicht en ongezond zijn ,hebben de volgende hormonen een rol; Insuline, Serotonine, Cortisol, Testosteron, Oestrogenen en het Groeihormoon. Deze hormonen bepalen, o.a. hoe snel en waar er vet wordt verbrand en opgeslagen.
Vervolg...Wetenschappelijk onderzoek
Maar ook, hoe gezond of ongezond we zijn. Door deze medische inzichten en verdere onderzoek in relatie hormonen en voedingsmiddelen. Hebben geresulteerd in een compleet, veilig en gezond Endovelicus dieet en stabilisatie programma. Gemaakt op uw bloedprofiel. De wetenschappelijke ontdekking, hormonen en overgewicht is bewezen Onderstaande factoren veroorzaken o.a een disbalans in de hormonen. Stress, overgang, narcose, overmatig medicatie gebruik, zwangerschap en ongezond eten.
Vanuit mijn positieve ervaring, hernieuwde energie en weer slank na al die jaren. Is het mijn missie geworden overgewicht en zwaarlijvigheid te bestrijden. De wetenschappelijke ontdekking, hormonen en overgewicht is bewezen. Energieker en gezonder voelen. Bewust en gezond eten. Heerlijke recepten en gezonde voeding. Met het gevolg weer vertrouwen in jezelf en eten. Heerlijk kunnen genieten van het leven. Het is een geweldig gezondheidsprogramma. Een leven lang slank en in balans met het Endovelicus dieet en Stabilisatie programma. Gezond leven, gezond oud worden.
Quote ...
"Overgewicht en zwaarlijvigheid is een ziekte. Een stofwisseling probleem, dat voortkomt uit een disbalans in de hormoon huishouding".
Sluit Menu