Bloedtest-disbalans-hormonen-snel-afvallen-gezond-leven

Endovelicus programma boek

Fantastisch u heeft besloten het programma te gaan volgen. U krijgt van ons het Endovelicus programmaboek. Hierin staat beschreven wat en hoeveel u mag eten. Alles wordt afgewogen in deze periode. De voorgeschreven hoeveelheden en de combinatie van voedingsmiddelen die u eet, zorgen ervoor dat het lichaam de hormonale disbalans begint te corrigeren en voorgoed!

Daardoor zal u snel en gezond afvallen. Sneller dan bij alle andere diëten. De spieren en de huid verstevigt, terwijl het vet gehalte daalt en daarmee ook het gewicht. Het gehele Endovelicus prgramma is persoonlijk en op maat gemaakt. Gebaseerd op de specifieke resultaten van uw bloedtest.

U hoeft geen calorieën te tellen, geen pillen, shakes of voedselvervangers te gebruiken. Wanneer u op uw gewicht bent, volgt er nog een kort stabilisatie programma. “Om uw hormonen definitief te stabiliseren. Zodat u na het gehele programma uw gewicht zal behouden.”

 

Wat mag u eten tijdens het Endovelicus dieet.

In het Endovelicus programmaboek staan alle voedingsmiddelen uitgewerkt. Gezonde voeding zoals; Rood vlees, kip, kalkoen en gevogelte, vis & schaaldieren, yoghurt, kaas & eieren, vele soorten groente & fruit, koolhydraten, vetten, kruiden & specerijen, warme en koude dranken enz..

De bloeduitslag samen met uw medische geschiedenis, bepalen dus wederom de hoeveelheden. De kracht ligt in de hoeveelheden en de combinaties voeding. Na een 5 tot 7 dagen gaat u zich beter voelen en geen specifieke trek of honger hebben. U kunt rekenen op een gewichtsverlies van 7 tot 10 kilo per maand.

Als u 2 kilo boven uw streefgewicht bent, gaat u beginnen met stabiliseren. Ook voor dit programma moet u een bloedtest doen. Deze fase is belangrijk om het programma succesvol af te ronden. En het behaalde resultaat te behouden op lange termijn. Meer uitleg over het stabilisatie programma, klik verder…

Snel-afvallen-gezond-eten-Contact-Endovelicus-dieey

Vrijblijvend gratis consult

Bent u benieuwd naar het Endovelicus dieet programma, wilt u er meer over weten? Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gratis consult.

Bellen +31631915863 of een Whatsapp bericht sturen kan ook via icoon rechts onderin.

Sluit Menu