Bloedtest-disbalans-hormonen-snel-afvallen-gezond-leven
Endovelicus Programmaboek
Fantastisch u heeft besloten het programma te gaan volgen. U krijgt van ons het Endovelicus programmaboek. Hierin staat beschreven wat en hoeveel u mag eten. Alles wordt afgewogen in deze periode. De voorgeschreven  hoeveelheden en de combinatie van voedingsmiddelen die u eet, zorgen ervoor dat het lichaam de hormonale disbalans begint te corrigeren en voorgoed! ...
Vervolg.. Endovelicus Programmaboek...
Daardoor zal u snel en gezond afvallen. Sneller dan bij alle andere diëten. De spieren en de huid verstevigt, terwijl het vet gehalte daalt en daarmee ook het gewicht. Het gehele Endovelicus prgramma is is persoonlijk en op maat gemaakt. Gebaseerd op de specifieke resultaten van uw bloedtest.
Klik Hier
Vervolg... Endovelicus Programmaboek.
U hoeft geen calorieën te tellen, geen pillen, shakes of voedselvervangers te gebruiken. Wanneer u op uw gewicht bent, volgt er nog een kort stabilisatie programma. Om uw hormonen definitief te stabiliseren. Zodat u na het programma op gewicht zal blijven.
Klik Hier
Wat mag u eten tijdens het Endovelicus dieet.
In het programmaboek staan alle voedingsmiddelen uitgewerkt. Gezonde voeding zoals; Rood vlees, kip, kalkoen en gevogelte, vis & schaaldieren, yoghurt, kaas & eieren, vele soorten groente & fruit, koolhydraten, vetten, kruiden & specerijen, warme en koude dranken  enz..
Vervolg.. Wat mag u eten tijdens het endovelicus dieet..
De bloeduitslag samen met uw medische geschiedenis, bepalen dus wederom de hoeveelheden. De kracht ligt in de hoeveelheden en de combinaties voeding. Na een 5 tot 7 dagen gaat u zich beter voelen en geen specifieke trek of honger hebben. U kunt rekenen op een gewichtsverlies van 7 tot 10 kilo per maand.
Klik Hier
Stabilisatie periode begint...
Als u 2 kilo boven uw streefgewicht bent, gaat u beginnen met stabiliseren. Ook voor dit programma moet u een bloedtest doen. Deze fase is belangrijk om het programma succesvol af te ronden. En het behaalde resultaat te behouden op lange termijn. Meer uitleg over het stabilsatie programma, klik verder...
Snel-afvallen-gezond-eten-Contact-Endovelicus-dieey
Vrijblijvend gratis consult
Bent u benieuwd naar het Endovelicus dieet programma, wilt u er meer over weten? Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gratis consult. Bellen of een Whatsapp bericht sturen kan ook via icoon rechts onderin.
Sluit Menu