Endovelicus dieet-medisch onderzoek-5
Wetenschappelijk ontdekking
Overgewicht is een ziekte. Een stofwisselings- probleem, wat veroorzaakt wordt door een disbalans van hormonen.Wetenschappelijk ontdekking door artsen. "Oorzaak overgewicht wordt veroorzaakt door disbalans hormonen".Hormonen Insuline, Serotonine en het Groeihormoon
...Wetenschappelijk ontdekking...
veroorzaken o.a een stofwisselings- probleem. Waardoor er een constante behoefte aan eten is. Eten wordt omgezet in vet i.p.v.energie en vocht wordt vastgehouden.
Endovelicus dieet-gezond afvallen-snel afvallen
Steeds meer volwassen en kinderen met overgewicht
Endovelicus dieet biedt de oplossing tot een blijvend,slank en een gezond leven. Vanuit mijn positieve ervaringen. Hernieuwde energie en weer op gewicht na al die jaren. Is het mijn missie geworden om overgewicht te bestrijden.
...Steeds meer kinderen en volwassenen met overgewicht...
De wetenschappelijke ontdekking, hormonen en overgewicht is bewezen.Stress, overgang, narcose, overmatig medicatie gebruik, zwangerschap en ongezond eten. Veroorzaken o.a een disbalans in de hormoon huishouding.
Snel-afvallen-gezond-eten-Contact-Endovelicus-dieey
Vrijblijvend gratis consult
Bent u benieuwd naar het Endovelicus dieet programma, wilt u er meer over weten? Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gratis consult. Bellen of een Whatsapp bericht sturen kan ook via icoon rechts onderin.
Sluit Menu