Endovelicus dieet-medisch onderzoek-5

Wetenschappelijk ontdekking

Overgewicht is een ziekte. Een stofwisselingsprobleem, wat veroorzaakt wordt door disbalans van hormonen. Dit is wetenschappelijk ontdekt door artsen. “Oorzaak van overgegewicht wordt veroorzaakt door disbalans hormonen.” Hormonen; Insuline, Serotonine en het Groeihormoon. Veroorzaken o.a een stofwisselingsprobleem. Waardoor er een constante behoefte aan eten is. Hierdoor wordt eten omgezet in vet in plaats van energie en vocht wordt daardoor vastgehouden.

Endovelicus dieet-gezond afvallen-snel afvallen

Steeds meer volwassenen en kinderen met overgewicht.

Endovelicus dieet biedt de oplossing tot een blijvend,slank en een gezond leven. Steeds meer kinderen en volwassenen met overgewicht wereldwijd. Dit omdat we onder andere te veel suikers en koolhydraten eten. Het is echt niet moeilijk om op gewicht te blijven. Vanwege overvloed aan keuzes, die we kunnen maken in de supermarkten. Is het om deze redenen makkelijker om verkeerde keuzes te maken.

Vanuit mijn persoonlijke positieve ervaringen met dit dieet programma. Hernieuwde energie en weer op gewicht na al die jaren. Is het mijn missie geworden om overgewicht te bestrijden.

Snel-afvallen-gezond-eten-Contact-Endovelicus-dieey

De wetenschappelijke ontdekking, hormonen en overgewicht is bewezen.

Stress, overgang, narcose, overmatig medicatie gebruik, zwangerschap en ongezond eten. Veroorzaken o.a een disbalans in de hormoon huishouding.

Vrijblijvend gratis consult

Bent u benieuwd naar het Endovelicus dieet programma, wilt u er meer over weten? Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gratis consult.

Bellen +31631915863 of een Whatsapp bericht sturen kan ook via icoon rechts onderin.

Sluit Menu