55 kilo afgevallen
Eind mei mocht ik al gaan stabiliseren. Dat duurde 18 dagen. Ofschoon de kilo's er nog steeds afvlogen vond ik dit een mindere periode. Voor mijn gevoel moest ik te veel eten en een beetje gepuzzel met wegen. 18 juni was ik klaar, de vlag ging uit. 55 kilo lichter! voelde me heel gezond en slank.Ook genoot ik van allerlei reacties en complimenten. 1k was een ander mens geworden. Het voelde of er een hogedrukreiniger door mijn lijf was gegaan. En maar genieten. En een heel andere garderobe aanschaffen. Dat is toch kicken Saskia? Jij hebt mij goed geholpen en ik waardeer het zeer dat je me nog steeds begeleidt.Door jouw begeleiding benik weer gelukkig doordat ik zo goed in mijn vel zit.Heel hartelijk dank.
50 kilo afgevallen
Na het krijgen van 3 kinderen, had ik 50 kilo aan overgewicht. Ik had al zo veel geprobeerd. Het was een tijd dat ik heel slecht in mijn vel zat. Was te dik, had geen zin om kleren te kopen want niks paste. Ik had een folder en liet hem lezen aan mijn man. Die was enthousiast en heel resoluut, stond erop dat ik meteen een afspraak maakte. Het begin was gemaakt. Samen zijn we toen naar jou toe gekomen en het voelde meteen goed. Je uitleg was duidelijk en sprak ons beiden aan. Mijn man hakte de knoop door en zei: doen!! Discussie gesloten. Achteraf ben ik ook hem dankbaar! Het is een geweldige formule.Na 7 maanden was ik 50 kilo afgevallen.Een blij mens.
Ariena van der Ree 32 kilo afgevallen
Mijn zoektocht naar gezond afvallen heeft 27 jaar geduurd. Vermoeidheid, hoge bloeddruk en cholesterol. Veel medicatie en 106 kilo, beheerste mijn leven. Endovelicus dieet heeft mijn leven drastisch veranderd. Na een bloedonderzoek kreeg ik een medisch uitgebalanceerd dieet programma. Met als resultaat in 4 maanden 32 kilo lichter. Gezond, hormonaal weer in balans, veel energie en mijn medicijnen waren niet meer nodig.
18 kilo afgevallen
Tevreden stabiel Hoi Ariena, sorry even niets van me laten horen, maar soms komt alles tegelijk. Ik wil je laten weten dat ik nog steeds 68 kilo ben! 🙂 Eet divers en let goed op. soms wel vol gevoel (lichamelijk). Herstel snel, vind gemakkelijk rust. Zeker blijvend zijn de recepten. Groetjes
30 kilo afgevallen
De kilo's vlogen ervan af bij mij vanaf dag 1. 30 kilo afgevallen in totaal. Het ging snel, de eerste maand al 12 kilo minder en geen honger. Had ik echt nooit verwacht. Gewoon 3 x per dag lekker kunnen eten en afgesloten met een stabilisatie programma. Eigenlijk ging het heel simpel. Ariena je hebt me echt goed geholpen. Dank je ..
22 kilo afgevallen
Vorig jaar ging de knop om: ik moest iets doen. Ik had van alles geprobeerd, maar niets hielp echt. Tot ik hoorde over een effectief dieet en ook nog gewoon mogen eten! 1k was helemaal enthousiast en wilde het liefst meteen beginnen. Twee weken na het bloed prikken haalde ik bij Ariena mijn dieet. De eerste maand was ik al 10 kilo kwijt, ik was echt happy! Het leukste is dat ik mezelf weer prettig voel, veel meer uithoudingsvermogen heb.Ik krijg veel complimentjes en dat voelt supergoed. Als iemand mij dit vorig jaar had verteld, had ik ze uitgelachen, maar HET WERKT ECHT!
16 kilo afgevallen
In 2 maanden tijd 16 kilo afgevallen en gestabiliseerd. Dit had ik nooit verwacht, dat het zo snel zou gaan. Ook qua eten viel het mij mee, totaal geen hogergevoel. Eerste 2 weken wel veel hoofdpijn gehad. Voel me nu goed en ik ben blij met mijn resultaat . Ook tijdens stabilisatie heel lekker gegeten en ook veel. Jullie hebben mij echt anders laten kijken naar eten en de keuzes die je maakt. Echt top en bedankt Endovelicus.
45 kilo afgevallen
Het bourgondische leven heeft zo zijn tol geeist, de laatste jaren. Ik hou van lekker en veel eten, met een heerlijk glas wijn erbij. Uiteindelijk besloten om het dieet te gaan volgen.Ik had via via gehoord, dat mensen er goed mee afgevallen waren. Ook had ik hoge bloeddruk, cholesterol en diabetes type 2. Hiervoor spoot ik insuline. Uiteindelijk 45 kilo afgevallen in 6 maanden, spuit geen insuline meer. Medicijnen voor hoge bloeddruk slik ik ook niet meer. Ben weer terug in mijn energie, ben er heel content mee..
Sluit Menu